Followers

Wednesday, January 21, 2009

HuH lEgAnYe DaH sElEsAi.........

بسم الله الرحمن الرحيم

Huh,dah lame rasenye x view blog nie,al-maklumlah sejak nek sem 2 nie jadual padat la,di tambah dengan asignment lagi=(hari nie last blaja coz cti rye cne smmggu..huhu=)bestnye dapat blek kampung....tapi alhamdulillah dapat jugak siapkan asignment tafsir walaupun dalanm keadaan kelam kabut....huhu...besengkang mata smpi kol 4pg siapkan asignment taw....gler ar!!!2 la namenye suke wat keje last minit..=)tapi sem 2 nie mmg memenatkan klas padat,mlm pun ada gk....2 la dugaan tok berjaye=)insyaALLAH...balik cti nie pun bukan leh senang hati sgt,coz ada asignment kene wt gk,test pun ada....parah2!!!!!tapi yang bestnye sem 2 nie aku lebih berjimat berbanding sem lepas hehe...makan sekali shari taw....tp klaw ada klas malam,mkn 2x la..hehe=)tdow petang pun dah kurang skunk..bagus2!!!2 namenye kemajuan !!!hehe...tapi terase la jgk tension n mcm nk lari jerk..huhu=)tapi iman masih kuat teruskan jugak..insyaALLAH....sem 2nie kene lbih up blajo xnk jd mcm sem lepas...tapi yang x cye nye...aku kini berusia 20tahun...dh meninggalkan tahun yng belas2 2...dh tua dh,so aku kene makin matang!!!!huhu..penat la taip..k la..daa=)

2 comments:

KhaLifah feDi said...

hehe..slm dr kf..
emm ade anjakan paradigma nie uper2nya..bgus2..

slmt bercuti-cutian ok cik cthawa..

emm take care n smile always..

psst:-ti sila ambil award anda ok di blog kf..pd label award..ok

Pemuda said...

Nape dah lame tak masuk chatbox kat mypbm.org