Followers

Thursday, November 13, 2008

bAnjIr Di BlOk F & G












hah...nie la ujan 2hari mengakibatkan banjir..tapi alhamdulillah aku dok blok A x banjir=)kalo tidak aku x taw banjir,tapi disebabkan aku nak copy gmbar,so giela blok F,terkezut tahap babun tgk banjir...n best gak coz leh men air.hehe=)erm..biasela dh ujung taun mstila musim tengkujuh kan...tapi kesian dieorg kat blok nie,nak kluar kene arung air...bersyukur la aku dok blok dpan...
nie la yang sempat aku amek gmbo ok tatapan korang..airnye kotor mcm air teh taw....siap ada ikan berenang2...huhu..tapi alhamdulillah ari nie cuaca dh mulai terang,tapi x taw la.....kuasa ALLAH,die yang berkuasa...erm..aku exam tggal 2 paper...x sabar nak blek segamat 18hb nie=)tggu kepulangan aku ye warga segamat..


6 comments:

BaNy n IeN@z said...

awer ko pun jakiun ker tgk bnjr??npla tempt ko yg x kna...
kan ko ska min air ..
hihih..
wey ap url ko??
ari2 aku nk tkr layout abs smua hlng..
bg kat cmnt fs aku tau..ms aku x bkak sgt

BaNy n IeN@z said...

2 la sal kan..
konyer url aper???
ssh la nk tgk konyer blog..
nk follow konyer blog pun x da tempt aku nk add..
=)

BaNy n IeN@z said...

awer..
t d aku br pasan ms nelek cmnt lepas ko ty aku nk ltk lgu kat mn ey??kat
HTML/JavaScript..erm kat c2 la.. wey np ko dlte ms??

BaNy n IeN@z said...

awer aku tagged ko wat tau!!
aku nk tau...
letk pix skali..
=)

♥dharmawatie♥ said...

banjir...
sume tuh rhmatNYA..
yeah rite..
cm ak,puas dah mrsa bnjir..em..
ish,tp kn kt cni(s.alam) pon bnjir gk what!!!
igt kt sgmat je kn...
huuuu...
=p

untukcalonistriku said...

Subhanallah...
Bajir di malaysia airnya bening ya?
tidak seperti di indonesia ehehe...